fbpx Greenfee | Más Amigos

Vi är tillbaka med Greenfeeförsäljning inom kort

Más Amigos och Greenfee365 i samarbete! Golfen har alltid varit en viktig del i Más Amigos och vi har under många år kunnat erbjuda rabatterade greenfee på många av kustens golfbanor. Inom några dagar drar vi igång ett ännu större erbjudande med vår nya samarbetspartner; Greenfee365.

Erbjudandet: Som medlem i Más Amigos får du 5% i rabatt på det totala beloppet på köpta greenfee. Ytterligare en fördel är att rabatten gäller på alla deras anslutna golfbanor runtom i världen. Spela hemma i Norden, spela i Spanien eller runtom i världen med Más Amigos rabatt!

Vilka är Greenfee365?

Greenfee365 är en digital och ständigt växande bokningsplattform för starttider och har idag ca 1 000 anslutna banor världen över och Spanien som en av bolagets absolut starkaste marknader. Med en passion för golf är deras mål att göra det enkelt för alla golfare att hitta, boka och spela golf över hela världen.

”Det ska vara lika lätt att boka en starttid som att köpa ett par skor online. I vår plattform bokar du enkelt starttid på 3 olika banor, på 3 datum under 1 minut på ditt eget språk. Det är golf on-demand och nästan 100% av de spanska golfklubbarna finns i vår plattform” - Marcus Ekeberg, CEO & Co-founder, Greenfee365 Europe AB.

Priserna i plattformen ska alltid vara i paritet med banans egna online priser och golfare kan boka så många golftider de vill i en enda bokning.
Så snart bolaget vred om nyckeln och första versionen av plattformen gick live 2018 började de första bokningarna trilla in, och trots pandemin ser läget oerhört positivt ut inför framtiden. I plattformen hittar du enkelt dina favoritbanor, alltifrån premiumklubbar som Los Naranjos, Finca Cortesin, La Reserva till andra populära golfklubbar som Lo Romero, Font del Llop, Vistabella, La Manga med flera. ” Vi ser väldigt mycket fram emot samarbetet med Más Amigos och dess medlemmar. Det är med stor glädje vi erbjuder en enkel bokningslösning till skandinaviska golfentusiaster med boende på vår huvudmarknad, Spanien. ” – Marcus Ekeberg, CEO och Co-founder Greenfee365.