fbpx Greenfee | Más Amigos

Más Amigos i samarbete med Greenfee365

Más Amigos och Greenfee365 i samarbete! Golfen har alltid varit en viktig del i Más Amigos och vi har under många år kunnat erbjuda rabatterade greenfee på många av kustens golfbanor. Idag har vi en ny samarbetspartner; Greenfee365.

Erbjudandet: Som medlem i Más Amigos får du 5% i rabatt på det totala beloppet på köpta greenfee. Ytterligare en fördel är att rabatten gäller på alla deras anslutna golfbanor runtom i världen. Spela hemma i Norden, spela i Spanien eller runtom i världen med Más Amigos rabatt!

Vilka är Greenfee365?

Greenfee365 är en digital och ständigt växande bokningsplattform för starttider och har idag ca 1 000 anslutna banor världen över och Spanien som en av bolagets absolut starkaste marknader. Med en passion för golf är deras mål att göra det enkelt för alla golfare att hitta, boka och spela golf över hela världen.

Hur bokar jag greenfee med denna rabatt?
Bli medlem i MAGS, Más Amigos Golf Society - Du behöver själv anmäla att du vill vara med i MAGS. Det gör man via Más Amigos Medlemssidor under menyn Mitt medlemskap. Med medlemsuppgifterna finns en flik, MAGS. Den innehåller ett anmälningsformulär till Más Amigos Golf Society (en ruta i slutet av uppgifterna som du klickar i). 

Detta för att med ett medlemskap i MAGS delas med din mailadress med tredje part och med det krävs ett aktivt godkännande av medlemmen p.g.a GDPR. Genom förfarandet får du också möjlighet att utnyttja bokningsystemet Greenfee365. Systemet ger dig rabatt på greenfee på för dagen banans lägsta pris över hela världen.  Vi har därmed lägre pris än många andra bokningssystem.

När vi har skickat dina uppgifter till Greenfee365, så kommer du emotta en mail med inloggningsuppgifter från dem. Varsågod och boka och spela till fantastiska priser!