fbpx Más Amigon toiminnasta ja jäseneduista | Más Amigos

Más Amigon toiminnasta ja jäseneduista

Mas Amigos on myös suomenkielisten yhdistys mutta meidän kotisivulla ei tähän asti ole ollut tietoa suomeksi, vaikka englanniksi ja espanjaksi kylläkin… Tähän aiomme tehdä muutoksen tämän talven aikana!

Tämä on ensimmäinen luonnos, mutta haluaisimme, yhteistyössä kiinnostuneiden suomalaisten jäsenten kanssa, parantaa kotisivua vastaamaan suomalaisten toivomuksia.

Näin aluksi voit lukea Meidän Costa Blanca lehdessä julkaistun artikkelin tästä

Alla lyhyttä tietoa Mas Amigon toiminnasta ja jäseneduista. Enemmän tietoa saat jos kirjaudut sivustolle käyttäen jäsennumeroa ja jäsenkortissa olevaa koodia. Vaikka siinä tapauksessa joudut ikävä kyllä vielä lukemaan sen joko ruotsiksi, englanniksi tai espanjaksi.

Autonvuokraus

Mas Amigolla on sopimus Centauro autovuokraamon kanssa joka takaa että Mas Amigon jäsenet saavat tuntuvan alennuksen auton vuokrauksessa. Jos vuokraussopimusta haluat jostain syystä pidentää, sen hoidat helposti Mas Amigon kanslian kautta. Mene varaamaan autosi kirjautumalla Mas Amigon kotisivulle ja siitä eteenpäin klikkaat Biluthyrning jotta pääset Centauroon. Ensimmäisellä autovarauksella saat Centaurolta käyttönimen ja salasanan, joiden avulla seuraava autonvaraus käy helpommin ja nopeammin. Kaikki vuokraamiseen tarvittavat tiedot on jätettävä tilausta tehdessä mikä vastaavasti nopeuttaa kun auton hakee lentokentältä.
Lisää tietoa tästä

Golf

Tule mukaan Mas Amigon Golfryhmään! Meitä on noin 2 500 golfia pelaavaa jäsentä ja tarjoamme terveellistä ja hauskaa urheilumuotoa mukavien ihmisten parissa. Mas Amigos-jäsenenä saat alennuksen greenfee lippuihin ja mahdollisuuden käyttää hyvin monia kenttiä. Mas Amigon kanslian kautta voit halvalla vuokrata golfmailat ja muut varusteet. Jos haluat voit hakea sinun greenfee liput samalla kun haet auton lentokentältä. Voit myös osallistua Mas Amigon kilpailuihin joita järjestämme joka syksy ja kevät.
Lisää tietoa tästä

Asuntojen vuokraus

Haluatko antaa jonkun muun nauttia asuntosi mukavuuksista silloin kun et itse sitä käytä? Mas Amigon välityksellä voit vuokrata ulos asuntosi turvallisesti ja varmasti. Tai haetko päinvastoin asuntoa Costa Blancalla? Haluatko vuokrata vain viikon vai pitemmän ajan, ehkä juuri sen ajan kun on ne pimeimmät ja kylmimmät talvikuukaudet kotimaassa? Mas Amigolla on tällä hetkellä 150 asuntoa joiden välillä voit valita, huviloita ja huoneistoja, uima-altaan kera ja ilman, puutarhoineen ja ilman puutarhaa, lähellä uimarantaa ja kauempana. Tiedät kuitenkin että jos vuokraat Mas Amigon kautta, niin vuokraus sujuu helposti ja varmasti, niin kuin haluatkin.
Lisää tietoa tästä

Kielikurssit

Haluatko opetella espanjaa? Mas Amigos jäsenenä voit osallistua meidän espanjankielisen opettajan kielikursseihin. Ja myös ruotsinkielisen opettajan, jos se tuntuu paremmalta.  Kursseja on sekä aivan aloittelijoille että niille jotka jo vähän osaavat. Tule mukaan, on kiva osata sanoa muutakin kuin Hola ja Adios!
Lisää tietoa tästä

Matkat

Espanjalainen sananlasku ”Se joka lähtee matkalle lähtee kärsimään” ei pidä paikkansa Mas Amigon matkoihin! Mas Amigos järjestää suuren määrän matkoja syksyisin ja keväisin, sekä pitempiä että lyhyempiä, päivämatkoja ja matkoja jotka vaativat yöpymistä. Monet ovat kulttuurimatkoja, kuten tämän syksyn matkat Galiziaan pohjoisespanjassa, ja Valenciaan. Monet suuntautuvat myös paikkakunnille missä valmistetaan viiniä, vaikka nekin taitavat täällä olla kulttuurimatkoja! Matkojen määrä on laaja ja varmasti sinäkin löydät jonkin mistä olet kiinnostunut.
Lisää tietoa tästä

Teemaillat

Tule kuuntelemaan mielenkiintoisia esitelmiä teemailtoinamme. Ne käsittelevät tavallisesti meille kaikille tärkeitä kysymyksiä, kuten verotusta, kiinteistön ostoa ja myyntiä, eläkkeitä ja terveyden hoitoa, mutta myös esimerkiksi mitä tapahtuu Espanjan pankkimaailmassa.  Teemaillat ovat ikävä kyllä tähän asti olleet vain ruotsin kielellä, mutta siihen olisi kiva saada muutos…
Lisää tietoa tästä

Muita jäsenetuja

Tiedäthän että Mas Amigos jäsenenä saat hinta-alennusta monissa kaupoissa kun näytät meidän jäsenkorttia? Mas Amigos on tehnyt sopimuksen Torreviejan pienyrittäjäin järjestön Apymecon kanssa ja talven aikana tulee näiden liikkeiden ulkopuolella olemaan Mas Amigon logo joten liikkeet on helppo löytää. Tulemme myös valmistamaan lehtisen jossa liikkeet listataan.
Lisää tietoa tästä

Ostaa/Myydä ja Henkilökohtaista

Tiedätkö että voit panna rivi-ilmoituksen kotisivulle? Ilmoitus on esillä kolme kuukautta, mutta henkilö joka on pannut ilmoituksen voi toki ottaa sen pois ennemmin ja myös muuttaa ilmoitusta.
Lisää tietoa tästä

Ajankohtaista suomalaisjäsenille: Marraskuun aikana aiomme muodostaa suomenkielisen ryhmän keskustellaksemme suomalaisjäsenten tarpeista Mas Amigos yhdistyksessä saadaksemme selvälle mitä toivomuksia teillä on.

Haluatko Sinä olla mukana suomalaisryhmää rakentamassa? Ota yhteyttä ja lähetä sähköpostia info@masamigos.com
Haluatko ilmoittautua jäseneksi Mas Amigoon? Lähetä sähköpostia info@masamigos.com

© Más Amigos, C/Capitán García Gea 17, 031 82 Torrevieja España - +46 10 252 97 60 - webmaster@masamigos.com - CIF: ESG53168118